MCLB Zelzate

Foto's en video's gevonden? Deel ze hier
Plaats reactie
No Limit W-tec
Quad GOD
Quad GOD
Berichten: 7138
Lid geworden op: vr 10 jan, 2003 08:13
Locatie: Beselare
Contacteer:

MCLB Zelzate

Bericht door No Limit W-tec »

Wegens problemen van forum nu pas online gezet...


Verslag MCLB te Zelzate 09/03/2008

REEKS 1 ::
Op het nieuwe en snelle parcours te Zelzate werd het algauw duidelijk dat Davy de Cuyper niet te kloppen was. Zij aan zij met Kelly Verbraeken ging hij de eerste bocht in en schoot daarna als een raket weg. Roderick Dutry, Stefaan Goethals en Sunny Desintebin waren zijn eerste achtervolgers, met daarachter Kelly Verbraeken als eerste belofte, Jasper Pareyn en Nico van Moer als eerste junior. Na enkele ronden moest Stefaan Goethals vooraan afhaken en gingen Dutry en Desintebin ervandoor voor een spannend duel. Ze voerden een stevige strijd maar het was toch Sunny Desintebin die het haalde van Dutry op de E - Atv. Kelly Verbraeken was er ondertussen in geslaagd Stefaan Goethals voorbij te gaan, iets wat Nico van Moer maar niet lukte. Hij moest zich tevreden stellen met een zesde totaalplaats, maar was nog steeds eerste van de B - klasse. Op een zevende totaalplaats reed Auke Theuninck, ook op een E - atv, een verdienstelijke wedstrijd. Hij eindigde net voor beloftenrijders Jasper Pareyn en Joyce Collaert. Juniors Sandy Ramon, Jo Galle en Franky Galle sloten hierbij aan.

De onophoudelijke regenval werd nog een stuk erger na de eerste reeks. Het parcours zelf kwam er zwaar bij te liggen, maar was nog berijdbaar. Toch bleven vele quadrijders aan de zijlijn staan en waren zelfs sommigen al terug huiswaarts gekeerd. Zodoende kwamen er nog een tiental quads aan de start, met in de C - klasse nog enkel de 4 moedige dames Kelly Verbraeken, Joyce Collaert, Fatima Vandewiele en Layla Saman!

REEKS 2 ::
Opnieuw Davy de Cuyper en Kelly Verbraeken die zij aan zij uit de start schoten. Kelly kon het tempo van Davy de Cuyper een tweetal ronden volgen, maar besloot toen toch haar eigen tempo te rijden. Sunny Desintebin was niet te best gestart maar keerde goed terug en zat na enkele ronden al op een derde plaats. Een heel eind achter hem zagen we Joyce Collaert, Nico van Moer en Sandy Ramon. Franky Galle sloot zich bij dit trio aan, samen met Jonathan de Roeck. Nico van Moer, die de zege bij de juniors zo goed als in handen had, kreeg in de voorlaatste ronde af te rekenen met pech. Door een lekke band moest hij de eindoverwinning bij de B - klasse aan Sandy Ramon laten. In de achtergrond zagen we twee dames die ondanks de zware omstandigheden niet plooiden: Layla Saman en Fatima Vandewiele reden beiden een verdienstelijke wedstrijd. Toch zou het laatstvernoemde zijn die de derde podiumplaats bij de beloften zou halen. Vooraan had leider Davy de Cuyper geen tegenstand en haalde hij vlot de dagzege binnen. Ook Kelly Verbraeken kon door niemand worden bijgehaald. De 16 jarige jongedame haalde voor de tweede week op rij de eindoverwinning bij de Beloften

Einduitslag:
Quads Open (A - klasse):
1. Davy de Cuyper (Wtec)
2. Sunny Desintebin (Yamaha)
3. Marcel Jennes (Yamaha)

Quads Juniors (B - klasse):
1. Sandy Ramon (Wtec)
2. Franky Galle (Yamaha)
3. Jonathan de Roeck (Wtec)

Quads Beloften (C - klasse):
1. Kelly Verbraeken (Wtec)
2. Joyce Collaert (Yamaha)
3. Fatima Vandewiele (Yamaha)
www.planetquad.be - www.w-tec.be - www.planetquadracing.be
Exclusief invoerder België W-tec quads
Planet Quad Racing Team / W-tec Factory Team
No Limit W-tec
Quad GOD
Quad GOD
Berichten: 7138
Lid geworden op: vr 10 jan, 2003 08:13
Locatie: Beselare
Contacteer:

Bericht door No Limit W-tec »

Van Moer heeft intussen beslist om de Yamaha aan de kant te zetten en heeft nieuw W-tec frame gekocht om motor in te bouwen die hij nog had liggen. De Yamaha lag hem niet en had volgens hem te weinig power tov van de W-tec CRF. Als het weer het toelaat zit hij tegen het weekend al terug op W-tec.

Nu nog hopen dat hij vlug de andere quads terug heeft.
www.planetquad.be - www.w-tec.be - www.planetquadracing.be
Exclusief invoerder België W-tec quads
Planet Quad Racing Team / W-tec Factory Team
Dutje#82
Quad Expert
Quad Expert
Berichten: 2463
Lid geworden op: wo 20 okt, 2004 20:47
Locatie: West-Vl

Bericht door Dutje#82 »

dat is wel 1 punt die w-tec verdient.. die crf motoren hebben afschuwelijk veel power om standaard te zijn,
een yamie heeft al een goede uitlaat en stel nokkenassen daarvoor nodig :)
BERT'S RACING SHOP


For all You're Pic's WWW.NIFIN.BE
Plaats reactie